Valorant Yaması, Omen’i Yanlışlıkla O Kadar Güçlü Yaptı Ki, Oyundan Çıkarılması Gerekiyordu

En son Valorant yaması, vuruş efektlerinde değişiklikler yaptı , Engerek güçlendirdi ve Killjoy ve Sage’ı zayıflattı. Aynı zamanda, oyuncuların basit bir aksaklıkla yenilmez hale getirilebileceğini çabucak bulan Omen üzerinde istenmeyen ama çok güçlü bir etkisi oldu.

Aksaklığı aşağıda eylem halinde görebilirsiniz. Bu denge bir takım oyunu atmak yapar küçük gem.

Valorant

Ama hepsi bu değil! Aynı anda ortaya çıkan başka bir aksaklık, karakterin turların başında yerinde bulunan yumurtlama engellerini aşmasını sağladı, bu da Omen’in avantajlı bir konuma herkesten çok daha hızlı girebileceği anlamına geliyordu. Öldürmeniz gerçekten imkansız olduğunda konumlandırma hayati bir öneme sahip değildir, ancak yine de oldukça büyük bir problemdir.

Riot, onun da düzeltildiğini düşündü, ama…

Omen’i dün tamamen oyundan çıkardıktan sonra, Riot bu öğleden sonra şu programda sürpriz süper güçlerini ortadan kaldıran bir düzeltmeyle birlikte eyleme geri döneceğini duyurdu:
  • APAC / OCE bölgeleri – 14:00 PT / 17:00 ET
  • AB / BDT / TR bölgeleri – 20:00 PT / 23:00 ET
  • NA / BR / LATAM bölgeleri – 23:00 PT / 2:00 (4 Eylül) ET

Çok uzun süre beklemek o zaman. Bu arada, bunun tadını çıkar.

“Valorant Yaması, Omen’i Yanlışlıkla O Kadar Güçlü Yaptı Ki, Oyundan Çıkarılması Gerekiyordu” yazımızın sonuna geldik. Buraya Tıklayarak diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

One thought on “Valorant Yaması, Omen’i Yanlışlıkla O Kadar Güçlü Yaptı Ki, Oyundan Çıkarılması Gerekiyordu”

Yorum Yap

%d blogcu bunu beğendi: