Minecon Live 2020 Artık Minecraft Live Olarak Adlandırılıyor

Minecon Live 2020 Artık Minecraft Live Olarak Adlandırılıyor ve Ekim Ayında Gerçekleşiyor

Minecon Live 2020’nin tarihi onaylandı, ancak şimdi farklı bir isim altında: şimdi Minecraft Live olarak adlandırılıyor. Canlı yayın, Minecraft web sitesinde 3 Ekim 12:00 EST’de (09:00 PT / 5pm BST / 2am, 4 Ekim AEST) gerçekleşecek ve Mojang‘dan yeni bir blog yazısı, ne beklememiz gerektiğiyle ilgili oldukça ince ipuçları veriyor.

Öyle görünüyor ki, beklememiz gereken, “Mojang Stüdyolarının geri kalanının tüm yıl boyunca üzerinde çalıştıklarıyla ilgili soruların yanıtları”. Bunun Minecraft, Minecraft Dungeons, Minecraft Earth veya başka bir habersiz proje için gelecekteki güncellemeleri ima edip etmediği henüz görülmedi. Zayıf olduğunu söyledim, ama mafya oyları geri dönecek gibi görünüyor.

Bu arada, beklenen 2020 gerçek dünya kongresi Minecraft Festivali, beklediğimizden çok daha uzak. COVID-19 salgını nedeniyle ertelenmeden önce bu ay için yapılması planlanan festival artık 2022 için planlanıyor. Mojang ayrıca resmi topluluk etkinliklerine katılmayacağını da duyurdu.

“Minecon Live 2020 Artık Minecraft Live Olarak Adlandırılıyor” yazımızın sonuna geldik. Buraya Tıklayarak diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

One thought on “Minecon Live 2020 Artık Minecraft Live Olarak Adlandırılıyor”

Yorum Yap

%d blogcu bunu beğendi: