Cyberpunk 2077, Önümüzdeki Hafta Başka Bir Night City Wire Gösterimi Yapacak

Cyberpunk 2077’nin Night City Wire vitrinlerindeki üçüncü taksit onaylandı: Önümüzdeki Cuma 18 Eylül 18:00 CEST’de yayınlanacak.

Referans için, diğer bölgelerdeki açıklanan saatler: Cumartesi günü 12:00 EST, 09:00 PT, 5PM BST ve 02:00 AEST. Cyberpunk 2077 Twitter hesabına göre, canlı yayın Night City’nin kendisine ve içinde faaliyet gösteren bir avuç çeteye odaklanacak. Ayrıca oyunun orijinal skorunun oluşturulmasına bir “gizlice göz atma” da yapılacaktır.

İşte tweet:

İlk iki Night City Wire videosu oldukça cömert bilgi dökümleriydi. Sonuncusu 10 Ağustos’ta gerçekleşti ve oyunun rol yapma fırsatlarına ve düşmanlarınızı vurmanın tüm yollarına dair iyi bir genel bakış sağladı (görünüşe göre son oyunda kimseyi vurmanız gerekmeyecek).

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 19 Kasım olarak belirtildi.

“Cyberpunk 2077, Önümüzdeki Hafta Başka Bir Night City Wire Gösterimi Yapacak” adlı yazımızın sonuna geldik. Buraya Tıklayarak diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

One thought on “Cyberpunk 2077, Önümüzdeki Hafta Başka Bir Night City Wire Gösterimi Yapacak”

Yorum Yap

%d blogcu bunu beğendi: